XYZ da Vinci 1.0 Pro 3in1 (2 POWER CORD)

XYZ da Vinci 1.0 Pro 3in1 (2 POWER CORD)

€ 799,00
incl. btw, excl. levering

Beschrijving

Met de da Vinci 1.0 Pro 3-in-1 wordt u zelfeen echte ”Maker”.De open-source 3D-printer heeft een ingebouwde scanner en is ook nog eens upradeable met een Laser Engraver Module! De open-source filamentsysteem biedt de mogelijkheid om ABS- en PLA-filamenten van 1,75 mm van derden te printen.De da Vinci 1.0 Pro 3-in-1 is speciaal ontworpen voor gevorderde gebruikersdie 3D-printers wil uitdagen voor hoogwaardige printresultaten. De verwarming, snelheid en terugtrekking zijn volledig aan te passen. Ook heeft de 3D-printer een printbed van aluminium om de kans op kromtrekken van de print te verminderen.

1 jaar garantie

Lasergravure (optioneel)

3D-scannen

Platform dat automatisch 360 graden draaitScantechnologie met twee lasers om iedere detail probleemloos vast te leggenAutomatische beeldvorming in slechts 5 minutenVoltooide scans kunnen worden bewerkt: u kunt ze verkleinen, vergroten, de positie wijzigen en diverse soorten3D bewerkings software gebruiken om uw product te voorzien van een unieke afwerkingMulti-scanfunctie: Scan uw modellen vanuit verschillende hoeken. De software voegt de verschillende scans vervolgens samen voor het beste resultaat.

3D-printen

Het printbed van aluminium zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de hitte waardoor de kans op kromtrekken wordt verkleindDe extruder kan snel uit de houder worden verwijderd zodat deze eenvoudig kan worden gereinigd of vervangenGeschikt voor ABS- en PLA-filament van 1,75 mm van derdenNieuw, intuïtief kalibratiesysteem met speciaal ontworpen knoppen en detectiesoftware om u naar het perfecte eindresultaat te begeleiden. ※Volg de instructies die op het scherm verschijnen en draai aan de aangewezen knoppen om de printer eenvoudig te kalibreren20 x 20 x 19 cm printgrootte

Maak verbinding vanaf iedere locatie in uw thuisnetwerk

Met de da Vinci 1.0 Pro 3-in-1 kunt u draadloos contact maken met lokale netwerken (Wireless LAN). De printer kan dus vanaf verschillende locaties verbinding maken met uw laptop of pc.

XYZware Pro:Betere precisie

XYZware Pro kunt u verschillende instellingen aanpassen, waaronder de temperatuur van de spuitkop en het printbed, de snelheid, printondersteuning, en de terugtrekking. De snijsnelheid is verbeterd en de printer is compatibel met g-codes van derden*

*Cura and Slic3r

Lasergravure: (optioneel)

Graveer op uw manier

De da Vinci 1.0 Pro 3-in-1 kunt u upgraden met een Laser Engraver Module die kan worden gebruikt om uw eigen ontwerpen op verschillende materialen te graveren, waaronder papier, karton, leer, hout en plastic met een gravure-oppervlak van 20 x 20 cm. In XYZware Pro kunt u alle instellingen en ontwerpen gemakkelijk beheren.