XYZ da Vinci 1.0 Pro

XYZ da Vinci 1.0 Pro

€ 699,00
-14%
€ 599,00
incl. btw, excl. levering

Beschrijving

Nu tijdelijk is prijs verlaagd 

 

De da Vinci 1.0 Pro is ook geschikt voor het gebruik van filaments van derden, zodat u verschillende soorten filamenten kunt ervaren en experimenteren met da Vinci Pro. De da Vinci 1.0 Pro is voorzien van een automatisch invoer systeem van filament, dat zorgt voor een geberuiksvriendelijke in- en uitladen van het filament. De da Vinci Pro is de meest veelzijdige 3D printer voor Makers en levert verschillende uitmuntend printkwaliteit terwijl de prijs onverslaanbaar blijft. 

De davinci 1.0 Pro 3D Printer wordt geleverd met de geavanceerde software voor professioneel afdrukken in 3D XYZware Pro. De software biedt niet alleen de eenvoudig bruikbare functies uit de eerdere versies, maar is nu ook geupgraded met professionele aanvullende toepassingen evenals modi voor fijnafstemming. U kunt dus nu ook de snelheid, rekbaarheid, brugsnelheden enz. aanpassen op uw eigen wensen en voorkeuren om een perfecte afdruk te maken. 

Het aluminium adrukbed zorgt voor een robuust verwarmingsvlak dat de warmte snel gelijkmatig verdeelt en de kans op vervorming van de afdruk vermindert.

De da Vinci 1.0 Pro heeft een nieuw en intuitief kalibratiesysteem met speciaal ontworpen knoppen. Met de slimme detectiesoftware geeft u aan in welke richting u de knop moet draaien om de optimale stand te bereiken

Voorzien van WiFi connectie is de da Vinci 1.0 Pro perfect voor Makerspaces zodat u het printproces kunt volgen - of een printopdracht op afstand versturen- via de XYZapp. De XYZapp maakt verbinding met uw tablet, laptop of telefoon en laat u de da Vinci 1.0A Pro bedienen vanaf elke plek thuis, op kantoor of in de klas. 

 

Graveer uw eigen signature

De da Vinci 1.0 Pro is te upgraden met een Laser-graveer Module waarmee u uw eigen creatieve signature of ontwerp kunt etsen in verschillende materialen zoals hout, leer en karton. Met deze unieke aanvulling op uw 3D printer kunt u uw meesterwerk personaliseren tot uw eigen merk met een signature. 

Afmeting (BxHxD) 51 x 55,8 x 46,8 cm (18,4 x 20 x 22 inch)

Maximale bouwvolume (BxHxD) 20x20x20cm (7,8 x 7,8 x 7,8 inch)

Materiaal filament ABS/PLA

USB 2.0 / WiFi

XYZware Pro .stl, XYZ-formaat(.3w)

Ondersteuning besturingssystemen

Win 7 and above / Mac OSX 10.8 and above

Opmerking: De standaard VGA-driver van uw besturingssysteem of een grafische kaart die geen ondersteuning biedt voor OpenGL 2.1 kan een onbekende foutmelding in XYZware Pro veroorzaken.

Graveer : JPG / PNG / GIF / BMP

Garantie 1 jaar