Avermedia AW313M Draadloze Microfoon

€ 89,00
-61%
€ 35,00
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

Nieuw in dichte verpakking


  • Verbeterde microfoonstemkeuze
  • Verbeterd anti-janken algoritme en spraakkwaliteit
  • Verbeterde draadloze transmissieprestaties
  • Verhoogd microfoonvolume +/- stappen
  • Slim koppelen


Stem van inspiratie.
De AW313 Wireless Teacher Microphone is licht, stijlvol en draagbaar en is de ideale oplossing voor uw dagelijkse onderwijs. Met 2,4 GHz draadloze technologie, ruis- en luidsprekerzoemreductie geeft dit handsfree systeem je niet alleen totale vrijheid om met studenten te communiceren, het levert ook je natuurlijke stem in grote helderheid en stabiliteit.

Gewoon lesgeven, wij doen de rest.
De microfoon is in staat om een constante 360 ° -verbinding met de ontvanger te behouden, waardoor signaalverlies en kanaalinterferentie worden geëlimineerd. In tegenstelling tot de behoefte van IR-microfoons aan zichtlijnen of de kanaalbeperkingen van FM-microfoons, blijft onze 2,4 GHz-microfoon altijd verbonden voor heldere, stabiele audio, ongeacht waar u naartoe kijkt.

Past er perfect in.
De plug-and-play draadloze ontvanger kan eenvoudig worden aangesloten op elke luidspreker of audiosysteem met een 3,5 mm microfoon of line-in ingang, zodat u geen andere audiocomponenten hoeft te vervangen of toe te voegen. Als uw projector een luidspreker heeft, kunt u daar zelfs uw spraakversterkingssysteem van maken!

Automatisch inschakelen
Sluit de ontvanger aan op een stopcontact om automatisch in te schakelen.

Bescherm je stem tegen overbelasting.
De hele dag spreken in je "onderwijzende stem" kan je stem onnodig belasten en kan op lange termijn letsel veroorzaken. Door een microfoon te gebruiken, kunt u op een natuurlijke manier spreken waar uw studenten u nog steeds duidelijk kunnen horen, waardoor de kans op stemspanning en vocale problemen wordt verminderd.

Slim koppelen
De microfoon zoekt automatisch naar de ontvanger en begint te koppelen. Schakel gewoon de microfoon en ontvanger in en u hoeft zich geen zorgen te maken over het koppelen en al het andere.